Jdi na obsah Jdi na menu
 


Napište nám...

Náhledy fotografií ze složky 10_Kozel Vilém

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Velké potěšení

(Josef Hájek, 25. 11. 2012 18:29)

Dobrý den Pšeničkovi. Tak jsem po čase opět zavítal na Vaše krásné stránky a nebyl jsem zklamán. Vaše nové přírustky jsou nádherné , je radost na ně pohledět. Možná to zní vzletně, ale je to tak. Moc vám všem, no prostě celému osazenstvu přeji jen to nejlepší, hodně zdravíčka a veselou náladu. Jen tak dál !!! Budu rád, když zas někdy kliknu na stránky, aby na mě čekalo nějaké potěšení :-))) Josef Hájek

domek

(Milča Z., 22. 6. 2012 20:30)

Tak už jsem to našla super pěkný, jak u nás nekonečný příběh :)

Re: domek

(Pšenda, 23. 6. 2012 9:01)

Nevím jak jinde,ale my jsme zjistili,že dům v rekonstrukci je tvaru kruhového.Někde se začne a v místech kde by měla práce zhruba končit se začíná znovu :-)Hlavně že zfířátka mají kde bydlet,my se uskromníme.
Rádi vás uvidíme.P.

kozičky

(Milča Z., 22. 6. 2012 20:22)

Ty jsou fakt moc krásný to bude Ivanka čubrnět až je uvidí.Najdu taky fotky jak jste předělali domek?

Holandské kozičky zakrslé.

(Jan Žáček, 19. 6. 2012 9:45)

Dobrý den. Včera jsme obdivovali vaše vebové stránky a zvláště vaši zoologickou zahradu. Milujete zvířata, máte pro jejich chov vhodné podmínky a manželku, která má stejné zapálení pro ně. My jsme již vybrali prostor na zahradě, obstarali pletivo a zajistili dodání sloupků a vybudování ohrady. Ještě musíme sehnat materiál na postavení chlívečka. Rozměry jste mi popsal, přesto si nedokáži představit vhodné vybavení, jako "palandy", zakladač na seno,místo na vodu a solný líz.Kdyby jste byl tak hodný a poradil nám. Manželka se již také moc těší na kozičky a tak vás zároveň prosíme o radu, či kontakty na spolehlivé chovatele.Chtěli bychom dvě kozičky barevné. (pro začátek). S přátelským pozdravem Žáčkovi.

Re: Holandské kozičky zakrslé.

(Pšenda, 19. 6. 2012 19:15)

Rozhodně nevím jistě,že jsem ten pravý kdo vám bezpečně řekne,co bude pro Vás konkretně to nejlepší,ale o naše zkušenosti a poučení z omylů a nezdarů se s vámi rád podělit samozřejmě mohu.Samostatný výběh schvaluji předem,s ohledem na případné rozčarování z možného průniku na vaši nádhernou zahradu budoucích rohatých mazlíčku:-)
Ohledně stavby,registrace a jiných příslušenství (případně pomocí s obstaráním koziček-min. dvě na začátek je dobrá volba mj.)Vám budeme plně k dispozici,ale prosím lépe po emailu(foto atd.)

Se srdečným pozdravem
Pšeničkovi

malá zoo

(Draha, 14. 5. 2012 14:57)

Přeju Vám aby se všem zvířátkům dařilo ,, aby bylo stále dost krmení :-D))

máte to tu moc krásný

(sestřenka , 23. 4. 2012 14:33)

Posíláme pozdravy a pohlazení všem zvířátkům.
P.S. umývejte pacičky, pařátky, kopítka..... před vstupem na lůžko :o))))))))))))))))

Re: máte to tu moc krásný

(Pšenda, 27. 4. 2012 6:45)

Děkujeme,platí to s těmi kopýtky i pro mě?:-)